Η Ιστορία μας ξεκινά τον Σεπτέμβρη του 2018, κατά τον οποίο, μετά από μακροχρόνια έρευνα διαπιστώσαμε ότι το εύρος των συμπληρωμάτων και τροφίμων αθλητικής διατροφής δεν είναι επαρκές.

Λάτρεις οι ίδιοι της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, ανακαλύπταμε όλο και περισσότερα προϊόντα που περιέχουν στοιχεία όπως γλυκαντικές, χρωστικές, και άλλες ουσίες αμφιβόλου υγιεινής προέλευσης.

Για αυτούς τους λόγους και στην αναζήτηση του καλύτερου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την μάρκα EASTAR ποιοτική αθλητική διατροφή με πρώτο μας προϊόν την φυσική Πρωτεΐνη 100 % Ορού Γάλακτος με 80% καθαρότητα και στην συνέχεια την EASTAR WHEY PROTEIN 92% ISOLATE και την Πρωτεΐνη Μαγειρικής 80%, έχοντας στόχο την άριστη και ακέραιη ποιότητα που όλοι πρέπει να έχουμε στην διατροφή μας αλλά και την δίκαιη τιμή αγοράς, μιας και θεωρούμε σωστό να μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί τα EASTAR όποτε θέλει και χρειάζεται χωρίς να τον προβληματίζει το κόστος αγοράς.

Η EASTAR ποιοτική αθλητική διατροφή ξεκίνησε με 3 κορυφαία προϊόντα γράμμωσης / ενδυνάμωσης / αποκατάστασης και ελέγχου βάρους και σύντομα έφτασε τα 5, προσθέτοντας Πρωτεΐνες ίδιας ποιότητας και συγκέντρωσης για την δημιουργία, μυϊκού όγκου, με εντελώς φυσικό τρόπο, συνδυάζοντας εξαιρετικούς υδατάνθρακες. Στόχος της EASTAR είναι να παράγει στην Ελλάδα 12 κορυφαίους κωδικούς, απαραίτητους για όλους μας.

Με την ιδιότητα του Παραγωγού που έχουμε από το 2005, την τεράστια εμπειρία μας στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής (είμαστε μια μοναδική παραγωγική εταιρία στην Ελλάδα και όλα τα προϊόντα μας είναι Ελληνικά), παράγουμε προϊόντα που δεν χρειάζονται το όνομα του πιο μεγάλου brand ή εξαντλητικό marketing για προώθηση ώστε να σας πείσουμε για το πόσο άριστα είναι. Η ιδέα μας είναι απλή και ξεκάθαρη όσον αφορά το ότι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα εξασφαλίζουν από μόνα τους το κοινό τους και απο τότε δεν ξανακοιτάξαμε πίσω. Ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχουμε πάρει.

Με περηφάνια σας προσφέρουμε την πρωτεϊνη EASTAR πλούσια σε αμινοξέα, μέταλλα, υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά οξέα, και άλλα συστατικά όπως αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα βοτάνων που θα δώσουν ενέργεια και αντοχή σε όποια δραστηριότητα βρίσκεστε. Προσφέρουν εύκολη απορρόφηση, δεν δημιουργούν “μπαλάκια” αδιάλυτου υλικού στο ποτήρι ενώ η γεύση τους είναι μια μοναδική απόλαυση.

Η υπόσχεσή μας σε εσάς είναι πάντα να σας παρέχουμε άριστες επιλογές.

EASTAR, η καλύτερη σας επιλογή στην αθλητική διατροφή.

“Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε όλους εσάς  που αγαπάτε τον αθλητισμό και την ποιοτική διατροφή δίνοντάς σας την δυνατότητα να μας επισκεφθείτε ώστε να δείτε την παραγωγή των EASTAR αλλά και να τα προμηθευτείτε απευθείας από την πηγή τους.”

Με εκτίμηση.

Η ομάδα EASTAR